Onze kennis is jouw succes

Wat we doen

Wij zijn The Giant Media en wij gebruiken onze kennis om online marketing voor rijscholen en lokale bedrijven zo optimaal mogelijk in te richten om bereik, verbinding en groei te realiseren. Wij laten mensen uit de omgeving via social media kennismaken met jouw bedrijf, vertellen ze jouw verhaal en verbinden ze aan jouw merk.

Social media advertising voor lokale bedrijven

Haal jij genoeg uit je social media kanalen? Met onze diensten maken wij van jou een giant in jouw regio. Een heldere social media strategie, goede content en efficiënte social media advertenties om jouw bedrijf bekendheid te geven, meer volgers te genereren, fans te maken en je klantenkring uit te breiden. The Giant Media heeft zijn eigen formule ontwikkeld om effectief social advertising in te zetten voor rijscholen en andere lokale bedrijven. Wat betreft marketing voor rijscholen en lokale ondernemers ben je bij ons aan het juiste webadres om jou bij de juiste online doelgroep op de kaart te zetten!

Social media marketing door The Giant Media

Schoenmaker blijf bij je leest. Zet online stappen samen met DE specialisten in lokale social advertising van The Giant Media. Dit is hoe wij ter werk gaan.

Lokale bedrijven

We hebben een ding met rijscholen en lokale bedrijven. Noem het een zwak hebben voor of gewoon een enorme affiniteit hebben met. Ondernemers die betekenis geven aan de regio door de producten en diensten die zij aanbieden, maar hulp kunnen gebruiken bij hun marketing. Dat vinden wij mooi en daarom helpen wij hen zo graag met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Dat doen we zo.

Jouw doelgroep

Samen brengen we jouw doelgroep in kaart. Wie is je ideale klant? Waar zit hij of zij?
De doelgroep vormt het fundament waarop de social media marketing strategie, advertenties en content op wordt afgestemd.

Social media marketing

Social media marketing en social advertising kennen geen geheimen voor ons. Op basis van jouw wensen, doelen en doelgroep stellen we de beste social media strategie op en bouwt jouw persoonlijke social media marketeer aan jouw bereik door middel van ijzersterke online campagnes en social media advertenties op Instagram en Facebook.

Resultaten

Vergroot je naamsbekendheid, trek meer verkeer naar je website en jouw bedrijf, promoot je nieuwe producten of diensten en creëer online een fan base. Wat je doel ook is: door middel van spot on social media advertenties laat jij de regio kennismaken met jouw expertise.

Social media marketing

Verspil geen tijd aan losse posts meer, maar ga voor een duidelijke social media marketing strategie voor al jouw kanalen. Van strategie tot beheer en content creatie. The Giant Media helpt je Facebook en Instagram zo efficiënt mogelijk sterke content in te zetten voor het beste resultaat.

Social advertising

Vanuit onze passie voor social advertising en drive om ondernemers op de kaart te zetten, hebben we ons gespecialiseerd in Facebook en Instagram advertenties op lokaal niveau. Effectieve social media campagnes met gigantische impact. Daar gaan we voor.

Online marketing

Online zichtbaarheid op lokaal niveau is belangrijk voor het bereik van jouw klantenkring. Om marketing voor rijscholen en andere lokale ondernemers te optimaliseren, brengen wij de beste online strategie in kaart en nemen wij dit stuk uit handen, zodat jij je kunt richten op je nieuwe klanten!

Online marketing voor rijscholen

Wij doen bij The Giant Media de online marketing voor rijscholen, zodat wij hen een online stem geven om hun doelgroep te bereiken. Als eigenaar van een rijschool is lokaal bereik essentieel om zichtbaar te blijven bij klanten in jouw regio. Online marketing biedt mooie kansen om jouw winkel op de kaart te zetten bij de juiste doelgroep. Juist omdat dit online zo goed aan te sturen is. Instagram of Facebook advertenties voor rijscholen is een goede mogelijkheid om op een efficiënte manier je marketingbudget in te zetten om de boodschap af te leveren bij jouw huidige én nieuwe klanten! Benieuwd naar onze ideeën en de mogelijkheden voor jouw rijschool? Plan een afspraak in met onze social media marketeers!

Social media marketing voor lokale ondernemers

Geen rijschool maar wel een ambitieuze, lokale ondernemer die zijn online zichtbaarheid uit wilt breiden? Onze klantenkring bestaat uit meer dan slechts rijscholen. Natuurlijk helpen we ook jou om lokaal grote impact te maken. Het principe blijft voor veel lokale ondernemers hetzelfde: in de regio de mensen bereiken en naar jouw winkel trekken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Laten we samenwerken!

Vergroot je naamsbekendheid in de regio en bereik potentiële klanten met ijzersterke online advertenties. Wil jij ook groeien?

Wij gebruiken onze kennis voor
jouw succes in de regio.

Over ons

The Giant Media

Wij brengen met The Giant Media mensen en merken in beweging. We herdefiniëren de online beleving van jouw bedrijf, stellen een sterke online marketing strategie op, creëren bereik door social media advertising optimaal te benutten en binden de doelgroep met doeltreffende communicatie.
Dit doen we voor organisaties die ons raken. De lokale ondernemer die zijn buren verder brengt met zijn producten en diensten. Wij zetten onze passie voor online marketing, specialistische kennis in Facebook en Instagram advertising op lokaal niveau en affiniteit met lokale bedrijven in om de doelgroep te bereiken, informeren en activeren.