Onze kennis is jouw succes

Waarom zou ik voor The Giant Media kiezen?

Adverteren op social media klinkt simpel, maar er komt veel meer bij kijken. Omdat wij niet actief zijn in alle markten maar ons specialiseren in fietsenwinkels weten wij hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken en aanspreken.

Lokale bedrijven

Wij richten ons alleen op lokale bedrijven.

Jouw doelgroep

Wat is jouw ideale klant? Samen bepalen we wat jouw doelgroep is en optimaliseren we continue de advertenties om jouw doelgroep te vinden.

Social Media marketing

Wij leggen onze focus op het adverteren via Facebook en Instagram. Hierdoor weten we de do’s en dont’s van het adverteren.

Resultaten

Wij zijn ervan overtuigd dat we meer potentiële klanten naar jouw bedrijf en bedrijfswebsite krijgen en de naamsbekendheid kunnen vergroten.

Over ons

The Giant Media

Wij brengen mensen en merken in beweging. We herdefiniëren de product/servicebeleving en boeien en binden met doeltreffende communicatie.

Dit doen we voor organisaties die ons raken. Samen ontwikkelen we nieuwe diensten. Daar waar we het gevoel hebben extra betekenis te kunnen geven maken we onze eigen creaties.

Image

Laten we samenwerken!

Wij helpen lokale bedrijven meer naamsbekendheid en potentiële klanten te krijgen door online advertenties. Hoe kunnen we jou helpen?

Wij brengen nieuwe potentiële klanten naar jouw bedrijf met onze kennis en kunde.

image

Doelgroep

Samen gaan we opzoek naar jouw ideale doelgroep

image

Boodschap

Wij gaan voor jou aan de slag om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap

image

Ondersteuning

Kom je er niet uit? Wij zijn er voor je om je vragen te beantwoorden