Over The Giant Media

The Giant Media is HET online marketingbureau voor rijscholen en lokale bedrijven die op zoek zijn naar een specialistische partner in social advertising en online marketing. Wij helpen jou met je online strategie zodat je je zichtbaarheid kunt vergroten en nieuwe klanten kunt bereiken. We brengen mensen en merken in beweging. We herdefiniëren product en servicebeleving en boeien en binden je doelgroep met doeltreffende communicatie, waardoor we alles uit jouw online aanwezigheid halen en zorgen voor een groeiende zichtbaarheid bij de juiste mensen uit jouw omgeving.

Online marketing is onze specialiteit

Je kunt ons social media maniacs noemen. ’s Ochtends als we wakker worden pakken we onze telefoon erbij om de laatste posts en updates te checken. We volgende nieuwe ontwikkelingen van Instagram en Facebook op de voet en weten precies wanneer er een nieuwe functie is gelanceerd of wanneer er een nieuwe ontwikkeling gaande is in ons vakgebied waar jouw bedrijf flink wat voordeel mee kan behalen. Eerlijk geven we toe dat social media en online marketing een giant plek in ons hart heeft veroverd en we met alle plezier er dagelijks alles uithalen voor onze klanten.

Wij maken jou zichtbaar bij je potentiële klant

Onze drive om rijscholen en lokale bedrijven zo zichtbaar mogelijk te maken bij potentiële klanten komt voort uit ons gevoel om bij hen van extra betekenis te kunnen zijn in hun omgeving. Wij kunnen hen naar de klant brengen en de klant naar hen. Dat is het mooie aan lokale marketing. De oplossing voor je wens, probleem of verlangen zit soms dichterbij dan je denkt. Soms moet je er alleen net online mee kennismaken om te weten dat het er zit (en jij er moet zijn)! In combinatie met onze passie voor social media advertising maakt dit elke werkdag een waar feestje.

FB_ad_The_Giant_Media

Waarom we doen wat we doen

Waarom we zo goed zijn in wat we doen? Het wordt ons wel eens gevraagd en daarom geven we er ook heel transparant antwoord op: we weten precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw zichtbaarheid te vergroten op lokaal niveau en het beste resultaat uit jouw budget kunnen halen. We zijn gespecialiseerd in marketing voor rijscholen en lokale bedrijven en kennen daardoor de do’s en don’ts voor jouw online marketingstrategie als geen ander. Daardoor kunnen we dagelijks heel wat leuke klanten helpen hun online zichtbaarheid uit te breiden én nieuwe klanten te bereiken!

Online marketing voor fietsenwinkels in Groenlo en omgeving

Hoewel we vanuit ons kantoor in Groenlo werken, rekenen we niet alleen rijscholen en lokale bedrijven in deze omgeving tot onze klantenkring. Onze core business omvat marketing voor rijscholen, maar daarnaast hebben we ook nog heel wat andere soorten lokale klanten door heel Nederland zitten die we via The Giant Media een online boost geven. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de livegang van de campagnes en monitoren van de resultaten houden we je nauw betrokken bij het proces. Je hebt direct contact met jouw eigen social media marketeer van The Giant Media die jou en je bedrijf door en door kent en weet hoe hij jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen door je social media kanalen op de juiste manier in te richten, te onderhouden en te promoten.

Meet_Gijs_The_Giant_Media

Meet Gijs

Gijs de Reus is de giant achter The Giant Media. Hij richtte dit bureau op met als grootste missie om rijscholen en lokale bedrijven online op de kaart te zetten met zijn passie, kennis en ervaring voor online marketing. Met The Giant Media helpt hij dagelijks bedrijven online op en top aanwezig te zijn op social media en klanten met de juiste content en advertenties te bereiken. Dankzij een sterke mix aan online marketing, social media en online advertising specialismes bij The Giant Media zorgen we ervoor dat elk merk online in zijn recht staat.

Nieuwsgierig geworden?

Kennis met ons maken en ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?
Laat het ons even weten via onderstaand formulier, dan neemt een van de Giants binnenkort contact met je op om de mogelijkheden door te spreken en een afspraak te maken!

    The Giant Socials

    Let’s connect en blijf meteen op de hoogte van ons laatste nieuws, tips en inspiratie!

    facebook instagram linkedin youtube